'; Det er ikke hastighet, men hastighetsforskjel… | Bærumsfolk
Ex-Pat som sitter mye i møte eller foran dataskjerm
Min utfordring
Gå fra jobben (5km) minst 3 ganger per uka. Minst 1 gang/uka under 55 min

Torsdag forrige uka hadde jeg min første opplevelse med sure medborgere.  Jeg har observert at mange av syklistene har høyere hastighet en bilene på veien.   det blir noen overraskelser mens de sykkeldrakt kledde kommer susende forbi, hodene bøyd nedover for å  minske luft motstand (og noen bøyd så langt nedover at de har bare albuene på styre).

Torsdag kom en forbi meg mens jeg måte gå rundt to andre fotgjenger som kom mot meg (og jeg så han ikke når jeg så bak meg for å sjekke om det var noen som hang bak hekken min). Han var tidligvis misfornøyd at persen gikk pga bremsing og ristet på hodet når han kom forbi oss tre).

En raskt sjekk av en de mest populære apps viser ingen tegn til «pers»ing der…  Ingen publiserte segmenter.  Må bare håpe at de er bare sent ute og må hjem for å treffe familiene.  Uheldigvis har de ikke tenkt på oss som deler fortau med de.