'; For mye tid til å tenke mens jeg går? | Bærumsfolk
Ex-Pat som sitter mye i møte eller foran dataskjerm
Min utfordring
Gå fra jobben (5km) minst 3 ganger per uka. Minst 1 gang/uka under 55 min

Torsdag brukte jeg alt for my tid til å tenke på mitt eget CO2 produksjon mens jeg går. Bestemtejeg for å sjekke ut det samtidig som jeg undersøke samfunnsmessig effekt av å kjøre til Billingstad istedenfor å ta buss eller gå.  

Tidligvis litt for mye tid til å tenke men det ble tidlig at når vi tenker om CO2 produksjon av menneskelig fysisk aktivitet må enn inkludere  CO2 ekvivalenter ifm produksjon av maten som brukes som drivstoff hos oss med inneffektivt forbrennings motorer.  Tallene er sprikkende men hvis jeg bruke min upålitelig vivosport som kilde da produserer jeg noe mellom 100g til 1kg CO2 per 10 km.  Det er viktig å bemerke…bare hvis jeg spiser det jeg bruker…hvis jeg går ned i vekt… da er tallene mye lavere…

Mandag sjekker jeg hvor mange passasjerer det er som sitter på bussen som kjører forbi meg på vei ut til Billingstad.. iflg Aust Agder bruker bussene 4l/mil. Hvis vi deler med antall passasjerer da er det enkelt å sammenligne mot biler..eller menneskekraft drevet framkomstmidler.

Jepp altfor mye tenke tid