'; group | Bærumsfolk

Deltakere

Jeg er 27 år gammel og jobber som ungdomsskolelærer på Eineåsen skole avd. Gommerud. Er i tillegg fotballtrener i Stabæk Fotballakademi for G12. Spiller selv for Bærums Verk og Hauger sitt A-lag i 5.div. Rest av tiden går til SATS venner og familie.
Min utfordring: Ønsker å utfordre meg selv på å sykle til jobb minst to ganger i uken
Vi er en familie på tre, snart fire som bor på Fornebu; Thomas (31) jobber i Norconsult som sivilingeniør. Marianne (33) jobber i Schibsted med HR system. Amalie (3) går i barnehage, og gleder seg til å bli storesøster til en liten gutt i September.
Min utfordring: Redusere bruken av plastemballasje for hele familien til et norgesglass
Bor på Høvik Verk. Gift, 2 døtre. Opptatt av kvalitet og grønne løsninger. 👍🏻🌱Jobbet ti år med nordisk design, arkitektur og interiør, så ti år som gründer/sjefredaktør for matmagasinet NORD. Nå er jeg komm.rådg. hos Fortum Oslo Varme.
Min utfordring:
Ex-Pat som sitter mye i møte eller foran dataskjerm
Min utfordring: Gå fra jobben (5km) minst 3 ganger per uka. Minst 1 gang/uka under 55 min
Jeg jobber i Bærum kommune som tjenesteleder for Forneburingen barnehage. Jeg bor på Bekkestua, har to store barn, yngstemann er russ i år. Jeg er 51 år gammel. Jeg synger i kor, trener, og er veldig glad i å være ute i naturen.
Min utfordring: Jeg har valgt å redusere matsvinn. Å spise og bruke all maten jeg kjøper.
Har døgnet nok timer? Elsker jobben og familien. Med en tidkrevende jobb og 2 barn som er høyt og lavt - er bilen en viktig medspiller i hverdagen - hvordan vil det være å kutte ut den mest mulig?
Min utfordring: Redusere bilbruk og sykle mest mulig i hverdagen
Gift, bor på Eiksmarka i leilighet. To voksne barn og fem barnebarn i nærområdet. Arbeider som kommuneoverlege i Bærum kommune og har vært i stillingen i 10 år. Tidligere bydelsoverlege og smittevernoverlege i Oslo kommune og allmennlege i 10 år.
Min utfordring: Et ubevisst og stort plastforbruk. Vil gjerne bedre meg på dette felt
Vi er en famile på fem; mor, far, søster, bror og én hund. Vi bor på Slependen. Mor er i finans, far i IT, søster på barneskole, bror i barnehage og hund ofte i sofaen.
Min utfordring: Onsdager, spise kun råvarebasert, ikke foredlet, mat. Torsdager, kun restemat.
Pensjonert lektor, interessert i litteratur, ulike kunstuttrykk, klassisk, jazz, natur, samfunn, naturbruker året rundt.
Min utfordring: Unngå engangsplast, 4 bilfrie dager, ute i naturen minst 1 time daglig
Mitt navn er Rasmus Windingstad. Jeg er en alpinist på det norske verdenscup laget. Alpint har vært min drøm så lenge jeg kan huske og at jeg får muligheten til å leve ut denne drømmen i voksenlivet er hva jeg vil kalle luksus og et privilegium.
Min utfordring: Jeg har valgt å gå for 4 dager i uken helt vegetariansk.
29år gammel, gift, nybakt mamma og bonusmamma til to (10 og 13år). Som Singaporer elsker jeg mat og liker å spise, lage og snakke om mat.
Min utfordring: Å spise vegetarisk tre/fire ganger i uken
Jeg er 38 år, og jobber med kundeopplevelse i et software selskap. Mamma til to gutter på 8 og 5 (snart 6 år) og gift med Petter som er kokk. Vi er en matglad familie som bruker mye tid sammen med venner og familie.
Min utfordring: Redusere matsvinn
Går første år med studiespesialisering på Valler vgs. På fritiden danser jeg og er mye med venner. I tillegg er jeg interessert i politikk, og den siste tiden har jeg spesielt interessert meg i saker som angår klimaet.
Min utfordring: Begrense vannforbruket mitt.
Bor på Eikeli, 52 år, familie og hund. Jobber fra hjemmekontor med ansvar i Norden og Tyskland. Flyr mye i jobb, 2-6 flyvninger i uken.
Min utfordring: Prøve å erstatte fly med andre alternativer ved anledning.
20 år og Fulltidsstudent på Westerdals i Oslo. Jobber deltid på én av Rema 1000 sine syv dagligvarebutikker i Bærum. Ingen stjernekokk, men er glad i mat. Spesielt glad i kjøtt, og lever under filosofien om at man lever bedre dersom man spiser bedre.
Min utfordring: Ønsker å droppe kjøtt og kun livnære meg på vegetarisk kost i 30 dager