'; Mat og kjærlighet | Bærumsfolk
29år gammel, gift, nybakt mamma og bonusmamma til to (10 og 13år). Som Singaporer elsker jeg mat og liker å spise, lage og snakke om mat.
Min utfordring
Å spise vegetarisk tre/fire ganger i uken

Jeg vokste opp i en familie hvor mat er ikke bare mat. Mat var meningsbærende og hovedsakelig noe vi uttrykker oss gjennom. Ved å lage/kjøpe/tilbyr god mat viste foreldrene mine oss følelsene de ikke kunne uttrykke seg muntlig. Gjennom årene ble det også min måte å uttrykke meg. Det å være oppmerksom på hva mannen min og barna mine liker å spise (eller ikke liker) og lage god mat er min måte å vise oppmerksomhet, omsorg og kjærlighet. Jeg er veldig klar over at i denne familien er det greit nok med grønnsaker som tilbehør, men det å bruke grønnsaker som hovedrett er lite ønsket. Siden denne utfordringen begynte ser ingen frem til middager som før bortsatt fra 17. mai da det ble grillmat og han yngste som ikke er så glad i de fleste grønnsaker har slit mest med middagene. Det å tilbyr god mat har vært min måte å vise kjærlighet, så ærlig talt det å tilbyr vegetariske middager til de kjøttetere hjemme nå føles ikke mye som kjærlighet.