'; Min plan vs virkelighet | Bærumsfolk
29år gammel, gift, nybakt mamma og bonusmamma til to (10 og 13år). Som Singaporer elsker jeg mat og liker å spise, lage og snakke om mat.
Min utfordring
Å spise vegetarisk tre/fire ganger i uken

Jeg hadde ønsket å kunne si at jeg begynte denne utfordringen med en nydelig vegetarisk lasagna middag, men det ble ikke det. 

Jeg fant ut i dag at han yngste bonussønn (A) hadde noe klassegruppe greie og skulle spise middag hos noen andre. Foreldrene var også bedt til kaffe og kake da barna skulle hentes og dit dro vi. Han eldste bonussønn (L) hadde forsynt seg med toast mens vi var ute og var ikke særlig sulten da vi kom hjem. I tillegg hadde jeg hatt det travelt med en lite samarbeidsvillig baby hele dagen og fikk ikke tid til å handle på butikken. 

Da vi kom hjem kl18.45 hadde jeg ikke lyst til å lage en ‘stor’ middag og (heldigvis) hadde ingen veldig lyst på middag heller. Men vi måtte jo spise noe. Så med brokkoli og ris til overs fra forgårs, lagde jeg vegetarisk “fried rice”. og jukset litt med å steke noen vegetariske vårruller jeg har i fryseren som jeg hadde forberedt for noen uker siden for “nødsituasjoner” aka når man trenger en enkelt og rask middag.

Jeg hadde sagt at vi skal satse på en fin middag i morgen, men akkurat nå er jeg for sliten å vite hva vi skal gjøre/spise til middag i morgen og jeg trenger fortsatt å handle mat. Hvis ikke så må jeg lage noe utfra gulrøtter, blomkål, og brokkoli…