Vi er en familie på fire. Øyvind og Mari på 39 år, Ragnhild på 11 år og Einar på 7 år. Vi er en nok en ganske standard familie med begge foreldre i fulle jobber og unger med et par fritidsaktiviteter hver.
Min utfordring
Fire kjøttfrie middager i uka, og fem biter plukket søppel om dagen!

Da starter vi straks første uke med fire kjøttfrie middager! Jeg (Mari) er som nevnt lærer og drar på leirskole med fra mandag til torsdag, og Øyvind kjører skuta hjemme. Øyvind er uten tvil den mest kjøttelskende av oss, men kjøttfrie middager gjennomføres mandag-torsdag! Imponerende!

Handlingen er gjennomført med Oda.no, og en utilsiktet positiv konsekvens er uten tvil prislappen på ukeshandelen. Middager, husholdningsartikler og pålegg/melk kom på rett under 1000,- og det er ikke vanlig kost her i gården.

Ukas kjøttfrie middager er lasagne (standard oppskrift hvor kjøtt byttes ut med bønner), linsegryte (vegetarbloggen.no har en fantastisk en!), pannekaker og suppe (viktig å huske at det også er en kjøttfri middag!) og pai (spinat/feta/soltørket tomat) som siste. Tror dette skal gå veien.

Spent på å se om ungene prioriterer søppelplukkingen, men mistenker at det er motivasjon å gjøre det rett før leggetid😅