'; På ingen måte over… | Bærumsfolk
Jeg jobber i Bærum kommune som tjenesteleder for Forneburingen barnehage. Jeg bor på Bekkestua, har to store barn, yngstemann er russ i år. Jeg er 51 år gammel. Jeg synger i kor, trener, og er veldig glad i å være ute i naturen.
Min utfordring
Jeg har valgt å redusere matsvinn. Å spise og bruke all maten jeg kjøper.

Siste dag. Men nå er vanene inne, og entusiasmen er like høy. Jeg oppfordrer leserne til å velge seg en bærekraftig utfordring eller et område du vil ha ekstra fokus på. Som oss 15. En av tingene jeg sitter igjen med etter disse 30 dagene er at disse satsningene er smittsomme. Jeg har endt med å ha fokus på alle, mer eller mindre. Mer enn før. Med unntak av bilen…. 

Jeg er glad jeg sa ja til å være med, og jeg har gjort endringer som er betydningsfulle. 

Takk for meg! Reisen fortsetter 🌲🌲🌲❤️