'; Siste dag | Bærumsfolk
Jeg er 38 år, og jobber med kundeopplevelse i et software selskap. Mamma til to gutter på 8 og 5 (snart 6 år) og gift med Petter som er kokk. Vi er en matglad familie som bruker mye tid sammen med venner og familie.
Min utfordring
Redusere matsvinn

Tiden har gått utrolig fort og allerede har det gått 30 dager. Den siste tiden vil jeg si at utfordringen ikke lenger har fått så mye tanker som i starten. Det er vel for såvidt ganske bra. Da har det trolig etablert seg noen gode vaner. 

Vi har som familie blitt mye mer bevisst på å ikke lage for mye mat, ei heller ikke kaste den med mindre den er dårlig eller ikke kan brukes til noe annet. 

Når jeg ser tilbake på de 30 dagene ser jeg at blogginnleggene ble kjedeligere og kjedeligere etterhvert som dagene gikk. Dette skyldes trolig at vi relativt raskt ble bevisste på hvor mye mat vi kastet og fikk justert dette. 

Vi sitter igjen med et mer bevisst forhold til all mat som blir kastet (også utenfor vårt hjem) og har nok også blitt bedre på å gjøre gode vurderinger ift hvilke råvarer/matrester som kan gjenbrukes eller spares med hell. 

Så håper og tror jeg at vi er inne på et bedre og varig spor. Det har vært gøy å være med, selv om jeg absolutt skulle ønske vi hadde fått til enda mer… men hverdagen har rett og slett ikke strukket til…