'; Utpakking, veiledning, og ISI og stressmestring | Bærumsfolk
Ex-Pat som sitter mye i møte eller foran dataskjerm
Min utfordring
Gå fra jobben (5km) minst 3 ganger per uka. Minst 1 gang/uka under 55 min

Det som er best med aktiviteten min er at en raskt gå tur fungerer utrolig gått når det kommer behov for å “walk it off”.  

Helgen var en avslappet helg selvom ektefellen fikk ikke anledning for å dra meg ut på tur når mens hunn løper.  For eksempel med en gå hastighet av ca 9min/km klarer jeg to runder rundt schongslund mens hun øvde seg på schongs5ern.  Denne helg var lørdag litt for vått for det.

Mandagsvær jobbet og imot så da bestemte jeg for å bruke dagen for å begynne rydde kontoret mitt på jobben.  Da har jeg kommet på det neste retorisk(ok ikke retorisk)..”Hvordan kan jeg levere søppel til ISI uten å kjøre selv eller leie en kontainer?»

Trondheim har søppel drosjer.  Tror ikke at jeg skal prøve å se på buss forbindelse til ISI….nææ.

Da har jeg kjørt til ISI på de dagene jeg har kjørt til jobben.  Idag derimot var jeg kjempe heldig med hjemreise…akkurat mellom bygger… men imorgen tar jeg paraply…Da blir det sikkert sol