Jeg er pensjonert lærer, 68 år, gift , vi er 2 i husholdningen.
Min utfordring
Et mer klimavennlig kosthold. Minske, gjenbruke emballasje. Reparere ting.

 Middagen  i dag ble god og klimavennlig , men tok lang tid å lage . 

Plukket brennesle og skvallerkål i hagen  , og gressløk i mengder . Med plukking og vasking , forvelling , kutting , Osv er det ok når man har god tid , men sikkert lite egnet i en travel hverdag . 

Pai er ellers en veldig god måte å bruke opp rester som f eks broccolistilker , litt slatten  paprika og de tørre ostebitene , det blir nesten alltid vellykket. 

For tiden prøver jeg ut diverse vegetarretter og det trenger ikke ta så lang tid . Håper å klare 3-4 vegetarmiddager i uka i løpet av måneden . 

 Vi har  for det meste kuttet ut storfe og lam som er klimaverstingene , men fortsetter med fisk , svin og kylling siden det har mye lavere karbonavtrykk

Vi har kokt en stor pose kikerter og frosset ned i porsjonspakker , sparer ganske mye penger og emballasje .